Vecmāmiņa atklāja ideālu veidu, kā pagatavot mīksti vārītas olas

Daudzi no mums olas ēd katru dienu – vieniem tās garšo ceptas, bet citiem – vārītas. Ņemot vērā, ka daudziem joprojām ļoti patīk cieti vārītas olas, nesen ar lieliem panākumiem uzzināju labu veidu, kā pagatavot olas.

Tas it kā viens produkts, bet jūs varat to pagatavot dažādos veidos.

Jūs varat gatavot olas dažādos veidos – tās cept, vārīt mīkstas vai cietas, vai arī sautēt. Tās vienmēr būs garšīgas, un tās var izmantot gan brokastīs, gan citu ēdienu gatavošanā.

Manuprāt ideāli būtu vārīta ola “maisiņā”. Tas ir kaut kur starp mīksti vārītu olu un cieti vārītu olu. Tad olas baltums ir stingrs, bet dzeltenums šķidrs. Šis ir ļoti garšīgi. Es jums pastāstīšu, kā pagatavot mīksti vārītu olu!

LASI VĒL: Mūķene iegāja bārā, un tas, kas notika tālāk, bija vienkārši pārsteidzoši

1.Uzlieciet katlu ar ūdeni uz plīts vārīties.

2.Izņemiet olas no ledusskapja un nekavējoties ievietojiet tās verdošā ūdenī.

3.Vāra olas 6 minūtes.

4.Pēc olu vārīšanas ielieciet tās traukā ar aukstu ūdeni.

Šādas olas, kas pagatavotas “maisiņā”, varat izmantot kā makaronu zupas vai citu ēdienu sastāvdaļu. Panākt perfektu konsistenci nav viegli. Ja sekosi norādījumiem, viss izdosies!

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment